Herken gedrag, erken talent!
 

Maak kennis met Mariska & Marinda

Gedrag & zo is opgericht door Mariska Vos en Marinda van de Ketterij. Samen hebben zij een waardevolle mix van kennis en ervaring. Met oprechte betrokkenheid staan ze voor je klaar.

“Door de jaren heen heb ik geleerd talenten van kinderen en leerkrachten te erkennen, om zo ontwikkeling op gang te brengen. Ik wil altijd uitgaan van de vraag wat moeten wij anders doen zodat een kind het kan. Welke aanpassingen moeten wij maken zodat een kind succeservaringen kan opdoen? - Mariska-

Mariska Vos is getrouwd en heeft twee kinderen die naar de middelbare school gaan. Haar carrière begon in het bankwezen waar ze diverse rollen vervulde, van baliemedewerkster tot kantoordirecteur. Tijdens haar eerste zwangerschap gooide ze het roer om en besloot ze de PABO te gaan volgen. Vervolgens werkte ze 9 jaar in het speciaal onderwijs. Na het behalen van Master SEN Specialisatie Leidinggeven werd ze locatieleider op meerdere vestigingen van het SBO. Nu benut Mariska haar kennis en kunde met veel enthousiasme en toewijding bij Gedrag & zo.

“Hoe voelt een kind zich op school, waar komt bepaald gedrag vandaan? Welke onderwijsbehoeften vloeien daaruit voort? Wat heeft de leerkracht nodig om aan deze onderwijsbehoeften te kunnen voldoen? Het beantwoorden van deze vragen geeft keer op keer nieuwe inzichten.” - Marinda-

Marinda van de Ketterij is samenwonend en moeder van twee dochters. Al twintig jaar heeft zij ervaring in het onderwijs. De eerste jaren als leerkracht in het regulier en speciaal onderwijs waarbij ze naast haar werk aan de universiteit van Leiden Orthopedagogiek studeerde. Vervolgens werkte zij als intern begeleider en orthopedagoog in het speciaal onderwijs (op de Piloot, de Voorthuysenschool en Mytylschool de Brug in Rotterdam). Met veel passie en plezier adviseert zij voor Gedrag & zo leerkrachten en ouders. Daarnaast onderzoekt en behandelt zij kinderen met sociaal emotionele problematiek. Tevens is ze opgeleid tot yogadocent en mindfulnesstrainer op www.mindyoumore.nl is hier meer info over te vinden.

Marinda en Mariska maken bij hun coaching, training en advies gebruik van erkende methodieken.

Wij zijn benieuwd waarbij we je van dienst kunnen zijn!  Vragen? 

Mail naar info@gedragzo.nl

Bel 0612375755 (Mariska) of 0645728362 (Marinda)