Herken gedrag, erken talent!
 

Maak kennis met Mariska & Marinda

Gedrag & zo is opgericht door Mariska Vos en Marinda van de Ketterij. Samen hebben zij een waardevolle mix van kennis en ervaring. Met oprechte betrokkenheid staan ze voor je klaar.

“Door de jaren heen heb ik geleerd talenten van kinderen en leerkrachten te erkennen, om zo ontwikkeling op gang te brengen. Ik wil altijd uitgaan van de vraag wat moeten wij anders doen zodat een kind het kan. Welke aanpassingen moeten wij maken zodat een kind succeservaringen kan opdoen? - Mariska-

Mariska Vos is getrouwd en heeft twee kinderen die naar de middelbare school gaan. Haar carrière begon in het bankwezen waar ze diverse rollen vervulde, van baliemedewerkster tot kantoordirecteur. Tijdens haar eerste zwangerschap gooide ze het roer om en besloot ze de PABO te gaan volgen. Vervolgens werkte ze 9 jaar in het speciaal onderwijs. Na het behalen van Master SEN Specialisatie Leidinggeven werd ze locatieleider op meerdere vestigingen van het SBO. Nu benut Mariska haar kennis en kunde met veel enthousiasme en toewijding bij Gedrag & zo.

“Hoe voelt een kind zich op school, waar komt bepaald gedrag vandaan? Welke onderwijsbehoeften vloeien daaruit voort? Wat heeft de leerkracht nodig om aan deze onderwijsbehoeften te kunnen voldoen? Het beantwoorden van deze vragen geeft keer op keer nieuwe inzichten.” - Marinda-

Marinda van de Ketterij is samenwonend en moeder van twee dochters. Al zeventien jaar heeft zij ervaring in het onderwijs. De eerste zes jaar als leerkracht in het regulier en speciaal onderwijs. In deze periode studeerde zij pedagogische wetenschappen aan de universiteit in Leiden. Met haar eindscriptie "Juf doet u het wel goed" deed ze onderzoek naar de sociaal emotionele ontwikkeling bij kinderen met autisme. Dit gaf al blijk van haar passie voor het gedrag van kinderen. Vervolgens werkte zij als intern begeleider en orthopedagoog in het speciaal onderwijs. Met veel passie en plezier adviseert zij voor Gedrag & zo leerkrachten en ouders. Daarnaast onderzoekt en behandelt zij kinderen.

Marinda en Mariska maken bij hun coaching, training en advies gebruik van erkende methodieken.

Wij zijn benieuwd waarbij we je van dienst kunnen zijn!  Vragen? 

Mail naar info@gedragzo.nl

Bel 0612375755 (Mariska) of 0645728362 (Marinda)