Herken gedrag, erken talent!
 

Met succes leren en werken

Met de komst van passend onderwijs zien we steeds meer kinderen met speciale onderwijsbehoeften op de basisschool. Een optimale interactie tussen leerkrachten, kinderen en ouders is hierdoor erg belangrijk. We willen namelijk allemaal hetzelfde voor een kind, dat hij/zij zich goed voelt en zich goed ontwikkelt. Een kind dat lekker in zijn vel zit, kan zich goed concentreren in de klas en komt tot ontwikkeling. De leerkracht presteert beter als zijn kwaliteiten gewaardeerd worden. Ouders verdienen het om gehoord te worden, want zij kennen hun kind immers het beste. Gedrag & zo zet in op een goede communicatie waarin samenwerking en afstemming tussen kind, leerkracht en ouders essentieel is.

Doelgericht en gemotiveerd aan de slag

Gedrag & zo biedt coaching, training en advies binnen het onderwijs. Dat doen we individueel voor leerkrachten en kinderen maar ook plenair voor onderwijsteams. We starten met een intake en/of observatie om te komen tot de juiste hulpvraag/training.

Gedrag & zo-trainingen aan leerkrachten

Gedrag & zo trainingen voor leerkrachten en teams zijn gericht op het versterken van klassenmanagement, het omgaan met probleemgedrag in de klas, het verbeteren van het leerkracht handelen, het verbreden van kennis over de verschillende stoornissen en de daarbij behorende onderwijsbehoeften.

Gedrag & zo-begeleiding en behandeling aan kinderen

Gedrag & zo biedt tevens behandeling en begeleiding bij individuele kinderen om de weerbaarheid te vergroten en/of faalangst te verminderen, of de taakaanpak te verbeteren. 


Hebben we je interesse gewekt? Mail naar info@gedragzo.nl of bel 0612375755.